Aida Hallaci

Hej!
Jag heter Aida Hallaci!
Jag är 28 år gammal och bor i ett fint hus i Anderstorp med min underbara familj som består av min kära man Marjan och våra 2 barn.
På fullmäktigelistan har jag nr 16!
Jag kom till sverige 2014 och jag har jobbat och slitit sedan dag ett för att kunna klara, försörja och lära mig det nya landet, nya kulturen och nya möjligheter i det här landet.
Tyvärr det tog väldigt lång tid innan jag fick gå i skolan och lära mig svenska men nu har jag lyckats med det.
Jag har också jobbat inom vården några år där jag trivdes jättebra, kollegorna var väldigt trevliga och fick mig att känna mig välkommen. (Tack)
Jag och min man är jurist utbildad. Vi utbildade oss under tiden vi bodde i Albanien! Det var en lång väg att plugga och mycket att göra men man får aldrig ge upp och man ska aldrig sluta tro på sig själv. Att vara jurist innebär för mig att du måste lita på dig själv, du måste jobba självständigt med själva målet och med bevisen du får/har fått fram.
Jag har alltid varit intresserad av politik.
Många har sagt till mig att jag har en bra uppfattning om hur man löser problem och är rättvis därför så fort jag blev erbjuden en plats i medborgarpartiet visste jag att detta var min chans att påverka samhället på ett positivt sätt och visa att man som invandrare kan klara sig och sträva efter sina mål i livet. För mig det är viktigt att unga är aktiva i politiken så att påverka att göra sig hörda.
Unga vill blir hörda!!
Mitt mål är att förbättra förskolan och skolan!
Förskolan är en viktig stöd i barnets utveckling.
Förskola är också till för att föräldrar ska kunna jobba därför är så viktigt att barnen ska få trygghet och kontinuitet. Det kan de få om det finns en permanent lösning med en professionell barnomsorg utförd av utbildad personal med kunskap och erfarenhet.
Vi måste förbättra skolorna också.
Ge barnen fler möjligheter, nya aktiviteter, bättre kommunikation mellan lärare och föräldrarna. Språkkunskaper behövs för integrationen.
Ingen ska behöva må dåligt i skolan.
Vi måste ge alla samma möjligheter att bli något dom alltid drömt om att vara!
Rösta på Medborgarpartiet i kommunalvalet!