Curt Ekvall

Jag heter Curt Ekvall och är uppväxt i Gislaved sen födseln fast numera bor jag i Båraryd med min fru .
Vi har två barn och två barnbarn mina intressen utöver nyss nämnda är motorsport i alla former och resor kanske då med husbilen.

Jag började min yrkesbana som industrielektriker på Recticel, blev sen erbjuden extra arbete som deltids ambulansman. Detta varade i 3 år och då fick jag heltidsarbete som Brand/Ambulansman.
Man arbetade dygnstjänst så jag såg möjligheten att starta en elfirma. Blev kvar på Räddningstjänsten i 7 år under ledning av den bästa chef jag någonsin haft och en riktigt bra arbetsgivare i Gislaveds Kommun.

Arbetade sedan som egenföretagare, elektriker och butik under 10år, då jag sålde denna och började på Fastighetskontoret i Gislaveds Kommun.

Det var en riktigt bra arbetsplats med, som mest, 13 medarbetare. Vi hade många riktigt stora projekt som vi utförde med denna lilla organisation.
I egenskap av elingenjör byggde jag upp en väl fungerande organisation för elsäkerhet i hela Kommunen.

Allt var jättebra tills 2015 då började förvaltningen omorganiseras, vi flyttade till hyrda lokaler och det anställdes den ena chefen efter den andra och kompetenta medarbetare ersattes med helt kompetenslösa nya tjänster, och då ibland med svågerpolitik.

Denna vansinnighet ledde till att mycket arbete lades ut på externa konsulter och den ena omorganisationen efter den andra. Arbetsglädjen försvann för väldigt många i organisationen.
Jag började närma mig 65 år och i denna vansinniga organisation kunde inte jag vara kvar efter 21 år, ledsamt att elsäkerhets organisationen numera är utlagd till privat företag, detta på lösa grunder.

Jag finns på Medborgarpartiets vallista och kommer att kämpa för att den fina organisationen som fanns innan 2015 ska återuppstå med kompetent personal med arbetsglädje.