Anders Karlsson

Hej, jag heter Anders Karlsson och är en av Medborgarpartiets kandidater i kommunalvalet.
Jag är född -62 och uppväxt i Gislaved men bor sedan 20 år tillbaks i Anderstorp tillsammans med min fru och vår lilla hund.

Jag har alltid varit intresserad av teknik och framför allt elektronik. Som licensierad radioamatör har jag konstruerat egna sändare och mottagare. Jag är även musikintresserad och har spelat gitarr i några lokala band.

Jag jobbar idag som tekniker med automatisering och produktionsutveckling.

Främsta anledningen till att jag blev medlem i Medborgarpartiet är de ganska dramatiska försämringar vi sett de senaste åren. Samtidigt som man underbudgeterat de viktigaste delarna av kommunens verksamhet har de styrande valt att stoppa huvudet i sanden och helt slutat att lyssna på medborgarna. De har till och med slutat att lyssna på den egna personalen, de som har de viktigaste kunskaperna.

Jag vill se en kommunal verksamhet som präglas av öppenhet och lyhördhet. Kommunledningen skall kunna forma framtiden tillsammans med medborgarna enligt deras önskemål.
Våra skattepengar skall användas med förnuft och de svagaste grupperna i samhället skall kunna känna trygghet.
Vi i Medborgarpartiet har definitivt möjligheten att genomföra detta tack vare en stor samlad erfarenhet, kunskap och medkänsla.