Gerd Wallentin

Jag heter Gerd Wallentin, står på plats 7 i Medborgarpartiets vallista till kommunfullmäktige Gislaved Kommun. Jag är född på en gård utanför Bredaryd och började arbeta på gården, är alltså en äkta “bondflicka”,vilket jag är stolt över.

Efter grundskolan fortsatte jag utbildningen till Undersköterska. Började på medicinska mottagningen Värnamo Sjukhus. Arbetade nära patienter samt arbetskamrater, fick stort förtroende där, att utföra mycket delegerande arbetsuppgifter, kunskap som följt mig hela livet.

1970 flyttade jag till Smålandsstenar, ( bor där med min sambo Arnfinn Wikestad ) och började på Vårdcentralen, där jag varit anställd i många år, vilket har gett mig mycket kunskap och omväxlande arbetsuppgifter, ett lärande på högsta nivå. Bland annat utbildning i Palliativ-vård samt ett antal interna utbildningar i Regionen.

Jag utbildande mig, för ett antal år sedan, till Medicinsk Fotterapeut samt Diabetes Fotvårdare, driver mitt företag i Smålandsstenar.

Har under alla år i vården träffat många personer i olika åldrar, möte i både glädje och sorg. Vi får inte glömma bort att lyssna, vara lyhörda och visa respekt. Det är ytters viktigt att satsa på, att bryta ensamheten, detta som allt för många lever med,stor folksjukdom.

Jag brinner för en välfungerande kommun där alla skall känna trygghet, från “vaggan till graven”
Vi i Medborgarpartiet skall göra allt vi kan för att leva upp till detta. Så ge oss din röst i valet 2022.